söndag 3 juli 2011

Grällsta Ridcenter

Jag har fått jobb på Grällsta Ridcenter!!!
Ska vara där veckorna 30 och 31 pga annat jobb under sommaren. 

Någon av er som varit där?


8 kommentarer:

  1. Har bara hört dåliga grejer om stället :/ Deras hästhållning verkar inte vara den bästa. Stod två hästar från Grällsta på min ridskola förra året. En var så halt att de fick skicka tillbaka den, och den andra hade så ont i hela kroppen att det inte gick att borsta honom. Ändå gick han väl läger hela sommaren...

    Men, kan ju ha fel :) Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Jag har lånat häst där.. hästenva grym men dom va typ helt cp i huvet (grov i munnen^^) för det va min ridskola som lånade den hästen åt mig som gick på ridskolan och så hade jag den på foder, dom krånglade med allt och dom gör allt för och käna pengar typ.. och dom hon ovan säger, det är väl dåligt hästhållning.. och dom skickar typ ut hästarna till vem som helst..

    Annars har jag hört lite positivt oxå, barnen som har vart på läger där har väl tyckt det vart kul. Men jag gillar inte stället..

    SvaraRadera
  3. Förutom den dåliga hästhållningen dom verkar ha av kommentarerna ovan. Så verkar det vara världens bästa sommarjobb! Du kommer verkligen ha superroligt! Jag har aldrig vart där men man vet ju hur underbart det är på ridläger liksom!(:
    Om de nu har så dålig hästhållning så kan man ju, om man är 'stark nog' konfrontera dom ang. det och försöka göra något åt saken(:
    Ha så roligt! :D

    SvaraRadera
  4. Lycka till och ha det så roligt! Våga stå upp för det du tycker bara om det är så som de andra skriver. Jag har vart för feg många gånger och ångrar det grymt..

    SvaraRadera
  5. Super fin häst i header :D
    Har inte vart där, har knappt hört talas om stället så jag ska inte säga något :)
    Vad tycker du om hästar som blir behandlade/utpyntade till julgranar?

    SvaraRadera
  6. Var där på ridläger en gång, dock hemskt dålig hästhållning (som dom ovan skriver). En utav mina lägerkompisar var tvungen att rida på en häst som var halt, vilket inte var särskilt roligt. En jag känner har lånat en häst därifrån också, hon är orolig för att lämna tillbaka honom..

    Hoppas du får en trevligare syn än vad jag fått! :)

    SvaraRadera
  7. Jag har vart där, kom faktiskt hem igår tyvärr, det var skit bra där! Bästa ridlägret ever!

    SvaraRadera
  8. Har bara hört massa dåligt om det, lycka till

    SvaraRadera